Ah, primăvară, primăvară

primavara

Pentru că e primăvară, pentru că vine 8 martie și pentru că merităm oricând și oricum ceva pentru noi, m-am decis să scriu un articol despre schimbări și iubire.

A fost o săptămână destul de nebună …S-au schimbat multe în viața multor persoane și pare-se că schimbările nu dau semne să se oprească.

Încă din decembrie anul trecut vorbeam cu prietenii mei si spuneam că anul 2017 este propice pentru noi începuturi. Este un an revoluționar din toate punctele de vedere și nu în ultimul rând este momentul în care ne setăm și ne alegem direcția pentru ceea ce ne dorim în viață.

La început nu am fost foarte sigură ca e chiar așa. Recunosc … dar prima decizie pe care am luat-o în noul an a fost să nu mai forțez lucrurile și să le las să curgă .. și curg, chiar dacă nu așa cum m-am așteptat eu să curgă.

Este un an al iubirii și al pasiunii și un an al neprevăzutului. Dar știți ce e cel mai frumos? Este că noi suntem actorii principali dar și regizorii a ceea ce ni se întâmplă. Decizii ..decizii.. alegeri și iar alegeri.. Cum îmi spunea cineva foarte drag chiar acum două săptămani: și dacă nu vreau să aleg nimic? și dacă nu pot să aleg ceva? Ba poți și ar fi bine să vrei dacă îți dorești ceva cu adevărat special în viața ta.

Dacă vrei să ți se întâmple ceva cum nu ai mai trăit, atunci este cazul să faci ceva ce nu ai mai făcut.

Știți că vă povesteam despre raportul dintre bărbați și femei și vorbeam despre faptul că femeile nu-i mai lasă pe bărbați să se poate manifesta dar ele se plâng că nu sunt curtate și băgate în seamă. Ei bine, cam așa este situația.

Agitația în care trăim, nesiguranța care crește în noi și lipsa iubirii de sine, toate ne fac să ne agățăm cu disperare de ceva ..sau de cineva.

Știți cum cred eu că trebuie să fie o relație? Trebuie să curgă lin și frumos. El trebuie să simtă ce îți dorești și să te întrebe ca să fie sigur că a înțeles ce trebuie. Tu trebuie să-l ajuți și să-i vezi și lui nevoile și să-l sprijini așa cum o face și el.

Comunicarea e cel mai minunat lucru! Și când nici măcar cuvinte nu ai nevoie pentru a te înțelege este perfect. Nimic nu e mai frumos pe lume când doua inimi bat pe aceeași frecvență.

Este anul în care merită să faceți schimbările pe care le simțiți. De fapt, acest lucru nu depinde de un an anume.

Când îți dorești ceva – îndrăznește și du-te și ia-l. Dacă stai și îți plângi de milă oricum nu ai nicio șansă să-l primești.

Un bărbat deștept și care vrea să reușească ceva în viață trebuie să aibă lângă el o femeie  pe măsură. Evident și reciproca este valabilă.

Aceasta este singura combinație câștigătoare. Oricare alta duce spre același final trist. Dacă nu îți iei alături un partener pe toate planurile nu ai cum să reușești.

Primăvara înseamnă nou, înseamnă viață, înseamnă schimbare. Natura decide că trebuie să schimbe totul și să o ia de la capăt. Atunci înseamnă că și tu poți. Daca ea nu obosește să o facă an de an, nici tu nu ai nicio scuză.

Asumă-ți viața pe care dorești să o ai. Asumă-ți dacă vrei să iubești, asumă-ți dacă vrei să trăiești. Sufletul tău are nevoie de tine să-i dai o șansă la fericire. Ai curaj? Simți că ai curaj să te simți în viață?

Cineva spunea că de murit moare toată lumea, dar puțini sunt cei care trăiesc.

Cu acest gănd vă las să vă bucurați de soare, și de flori, și de iubire și vă doresc să vă ridicați de pe scaun și să vă faceți viața așa cum vă doriți.

O primăvară plina de iubire să aveți.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.

Opinii

opinii