„Ceea ce am ales sa facem noi, aici, la InOglinda.com este sa fim alaturi de toti cei care vor sa creasca spiritual si nu numai, si care vor sa invete si sa experimenteze alaturi de noi. Marian si cu mine aducem in fata voastra experientele noastre si ceea ce am invatat si trait, si impreuna dorim sa gasim drumul care ne reprezinta cel mai bine.”

Iubind oamenii si mintea umana am ales sa invat cat mai multe despre natura noastra si despre cum putem sa ne facem din creierul nostru un aliat si nu un dusman. Sunt consilier dezvoltare personala, formator si technician nutritionist. Profiler de formatie, cu studii la FBI si master in Psihologie Judiciara si Victimologie. Am dezvoltat mai multe workshop-uri pe teme cum ar fi Behavior Profiling, Nutritie, Terapie prin dans, Echilibrare fizico- psihica, Mindfulness, Bioenergoterapie etc.Pasionata de dans inca din copilarie, am studiat beneficiile dansului asupra corpului uman si nu in ultimul rand asupra mintii. Pentru ca unul dintre cele mai importante lucruri in viata este echilibrul, am dezvoltat un concept holistic de wellness H.E.A.R.T. care imbina artele martiale (pangration) cu nutritia, cu ingrijirea sufletului si a mintii. De aici s-a nascut si interesul si studiul terapiilor alternative pe care le studiez de mai bine de un deceniu.

Avand o experienta de peste 10 ani in media si televiziune, am activat in domeniul HR si acum m-am dedicat full time terapiilor si oamenilor, consider ca cea mai importanta investitie a unei companii este in oamenii sai. Acest fapt garanteaza succesul fiind cel mai bun diferentiator pe piata.

Fiecare om are nevoie la un moment dat in existenta sa de ghidaj si de cineva care sa-l asculte si care sa-l indrume si sa-i arate in ce directie trebuie sa priveasca chiar daca nu trebuie sa i se arate si ce sa vada.

Am inceput sa studiez aceste lucruri tocmai pentru a intelege si invata din experientele pe care viata mi le-a adus, lectii minunate pe care acum le pot impartasi celor interesati.

Pasiunea mea pentru coaching si consiliere s-a nascut din nevoia omului de a fi ascultat si validat. Am vazut cat este de important sa fie cineva care sa te asculte si care pe care sa-l simti alaturi exact atunci cand indoielile iti dau tarcoale si care sa-ti arate ca adevarata putere salasuieste in tine.

Pasiunea si iubirea pentru viata este ceea ce ma motiveaza. Oamenii sunt minunati si nimic nu ma umple de energie mai mult decat sa le vorbesc si sa pot sa-i ghidez spre a-si  revela propriile talente si calitati. De aceea consider ca a fi consilier este cu adevarat un mod de viata nu un job.

Ma puteti contacta la lavinia.fratila@inoglinda.com sau 0726268428