„InOglinda.com a apărut din dorința de a ȋmpărtăși experiențele acumulate și cunoștințele ȋnvățate atȃt teoretic cȃt și practic atat de mine (Marian) cȃt și de Lavinia și din dorința de a aduce ȋmpreună experiența și viziunea unui empat, practicant de reiki și nu numai, care ȋnțelege și vede aspecte energetice și tipare emoționale ȋn spatele fiecărei acțiuni, și viziunea și experiența unui psiholog profiler care ȋnțelege și vede aspecte mentale și tipare comportamentale ȋn spatele fiecarei acțiuni, pentru a prezenta un tablou cȃt mai amplu a ceea ce experimentam  ȋn viața de zi cu zi.”

Am inceput prin a studia matematica, apoi programarea. Sunt cam la fel cumva, atat timp cat poti gandi in structuri si rationamente, ajungi usor sa le abstractivezi pe ambele la numitori comuni …

Dar m-am intrebat tot timpul „de ce eu?”, „care eu?”, „cine sau ce sunt eu?” si nu am fost foarte multumit de raspunsurile primite in orele de religie, asa ca am inceput sa imi caut propriile raspunsuri.

In cautarea aceasta am ajuns sa citesc felul cum se raporteaza la viata si la conceptul de a fi sageii din india, calugarii crestini ai primelor secole, maestri si practicanti de reiki, qi gong precum si alte tehnici de modulare a energiei.

Cu toate acestea, gandirea pragmatica dobandita la orele de matematica si stiinte exacte m-a ajutat sa pot vedea cum sa integrez in felul meu de a fi ceea ce citeam. Am fost si continui sa fiu pasionat de partea practica si cu aplicatie directa a tot ce se poate include in „ocultism”, si ma concentrez pe a experimenta si a gasi modalitati pe a pune in practica ceea ce citesc.

Pentru mine teoria este doar un mod de a exprima ceea ce am experimentat si nu ceva batut in cuie si citat din cine stie ce autor clasic. De aceea sunt tot timpul deschis spre a discuta si impartasi experientele avute, pentru ca atat eu cat si tu sa avem de invatat din aceasta interactiune. Nu ma sfiesc de la cuvinte si tonuri agresive, acolo unde este cazul si le folosesc pentru a sublinia sau transmite un mesaj care sa atraga un semnal de alarma …

Deviza mea este ca pentru a deveni intelept primul pas este sa recunosti ca esti prost. Motto pe care il folosesc pentru a ma raporta la ceea ce experimentez, incercand sa inteleg din perspectiva celui care  inca nu a ajuns sa priceapa toate subtilitatile lucrurilor dar care dupa fiecare experienta devine putin mai putin prost.

Pasiunea pentru practici energetice si nevoia reala de a intelege cine si ce sunt m-au ajutat sa aprofundez Usui Reiki Shiki Ryoho, Karuna Ki, Shambala MDH, Info Reiki si Grand Master Reiki, Quantum Touch, diferite aplicatii ale practicilor magice ceremoniale si ritualice precum si dezvoltarea personala si formarea.

Ma bucura gandul ca pot sa impartasesc experienta acumulata in cautarile mele si ca iti poate fi folositoare in gasirea raspunsurilor la intrebarile tale, cu toate acestea eu imi asum raspunderea pentru ceeea ce scriu, nu si pentru ceea ce intelegi 🙂

Ma puteti contacta la marian.duminica@inoglinda.com sau 0760898442

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.