Consiliere Dezvoltare Personala

coachingS-a născut în țara noastră o modă legată de consilieri și coach și din păcate, lumea uită exact care este rolul acestor ședințe de consiliere. Misiunea consilierului este să îi ajute pe ceilalți să-și recapete independența, să le arate cum pot rezolva singuri anumite probleme în care s-au simțit blocați.

Consilierea este despre încrederea în sine, despre redescoperirea sinelui și despre abordarea diferitelor provocări întâlnite în viață.

Oamenii vor învăța cum să se auto impulsioneze și cum să-i motiveze pe alții. Vor învăța cum să-și pună toată puterea creatoare și calitățile în realizarea planurilor și împlinirea propriilor dorințe.

Cei prezenți la ședințele de consiliere vor învăța să practice calmul, gândirea pozitivă,perseverența în atingerea scopurilor, în descoperirea resurselor interioare pentru realizarea visurilor și idealurilor.

Nu este nicio rușine să ai momente de blocaj în viață și să nu știi pe ce drum să apuci. Chiar și cei mai puternici oameni ai lumii trec prin așa ceva.

Am avut plăcerea și onoarea să le fiu alături la greu unor oameni foarte puternici și minunați și care au găsit în ei puterea să facă lucuri mărețe doar pentru că au înteles că ei sunt singurii care pot face ceva cu viața lor. Eu am fost doar lumina care i-a ajutat să găsească ușa în întuneric.

Dacă simți că încă nu esti pe drumul tău te așept să stăm de vorbă și să înveți să-ți asculți inima și corpul și intuiția.

Programari la telefon: 0726.268.428

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.