Terapie Reiki

terapii-reikiReiki reprezintă un sistem de evoluție spirituală care oferă ȋnțelegere și acces la aspectele energetice ale ființei ca o cheie de intrare către aspectele emoționale și mentale și către starea de ființă.

Deși nu pare atȃt de complex și profund la prima vedere, vorbind de simboluri și dezechilibre energetice, odată ce ȋntri ȋn contact cu acest aspect din tine, aspectul energetic, celelalte ȋși vor face simțită prezența ȋn timp, prin practică și ȋnțelegere.

Din punct de vedere terapeutic, sistemul reiki oferă instrumente minunate care ajută la refacerea energetică, și odată cu ea la refacerea emoțională și mentală.

Din punct de vedere al dinamicii, aspectul mental cel emoțional și cel energetic sunt interconectate, influentȃndu-se unul ce pe celălalt, astfel că odată armonizat unul din ele celelalte se vor armoniza și ele.

Deși o numesc generic terapie reiki, este o terapie care ȋncorporează aspectele energetice din reiki, conexiunea dintre emoție și energie și conexiunea dintre percepția de sine și emoție. Astfel că odată cu refacerea și energizarea structurilor energetice ajut pacientul să conștientizeze aspectele emotionale și mentale care au determinat aceste blocaje energetice și moduri prin care poate transforma aceste aspecte astfel ȋncȃt să se poată bucura de starea de sănătate.

Este o terapie integratoare, pentru care nu am un standard, ȋn ea includ aspecte de reiki, info reiki, quantum touch și introspectie – restructurare mentala. Deși ȋncep printr-o scanare energetică și masuratori radiestezice ȋn functie de disponibilitatea și dorința de lucru poate fi axată mai mult pe energetic – emoțional sau energetic – mental sau mental – emoțional.

Pentru mai multe detalii și programări vă stau cu bucurie la dispoziție la 0760.989.442 sau marian.duminica@inoglinda.com

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.