Nutritie

nutritie

După părerea mea, una dintre cele mai importante părți ale existenței noastre trebuie să-i fie dedicată hranei noastre. De ce? În primul rând, hrana este combustibilul pe baza căruia funcționăm noi și care ne dă vitalitate și sănătate.

Ceea ce mâncăm ne influențează foarte mult existența: de la felul în care arătăm și până la a ține sub control anumite probleme de sănătate.

Nu doar femeile trebuie să cunoască regulile unei diete corecte. Și prin dietă eu înțeleg mod de viață corect. Și pentru bărbați și pentru copii este la fel de importantă hrana de zi cu zi.

Am lucrat și lucrez cu clienții mei, atât pe partea de regim de slăbire corect și personalizat cât si pe însușirea unor noțiuni de alimentație sănătoasă pentru întreaga familie.

Nu este ușor. Nici să slăbești și nici să-ți schimbi stilul de viață. Și vă spun foarte sincer că nu toată lumea reușeste. Am cliente care au slăbit și 15 kg în trei luni ( mai mult nu le las) dar am și cliente care abia daca au dat jos un kg pe lună și evident renunță foarte repede.

Aici se lucrează cu materialul clientului așa că miracolele nu pot fi infăptuite fără implicarea directă a clientului.

Dacă sunteți deciși să faceți ceva pentru voi și să vă schimbați stilul de viață, atunci vă aștept la mine să stăm de vorbă și să găsim impreună soluția optimă pentru voi.

Pentru programări sunați la: 0726.268.428

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.