Vibratia vindecatoare

vibratia

Știu ca nu am mai scris de ceva vreme, dar aceasta nu pentru ca am renunțat la scris și la experimentat (ba din contră) ci pentru că am pregătim un site nou, mai frumos și complet care să vă aducă și mai multe informații folositoare.

Am decis însă să scriu acest articol în urma unor întâmplări minunate.

Acum câteva zile am primit oportunitatea de a ma certifica pe ceva ce îmi doream de mult și pentru că mă pregăteam de o perioadă destul de lungă de timp. Am dat telefon la compania care organiză cursul pentru a cere mai multe informații.

La capătul celălalt mi-a răspuns o voce caldă și prietenoasă, care mi-a explicat pe îndelete tot ceea ce aveam nevoie să știu. Conversația a fost foarte prietenoasă dar și plină de profesionalism (eu având 1000 de întrebări ca de obicei).

Prima surpriză minunată pe care am avut-o a fost salutul de final: “sa fii iubită”. M-a surprins sinceritatea urării și momentul neașteptat în care a venit. Am mulțumit și am închis cu zâmbetul pe buze. Abia așteptam să merg la sediu să cunosc persoana cu care vorbisem. Seara, pe la 17.00 am ajuns la sediul companiei. Doamna Maria Bican mi-a zâmbit și m-a strâns în brate. Am avut sentimentul că o cunosc de o viață.

Am intrat în sala de terapie și am început să discutăm despre curs, despre structura examenului. Doamna Bican a observat ca sunt puțin tensionată și m-a întrebat ce am. I-am povestit pe scurt că sunt obosită, că mă bântuie o serie de frici urâte, chinuitoare și m-am trezit dintr-o data destăinuindu-mă ca unei prietene vechi. M-a ascutat cu mare atenție și mi-a spus că nu are de ce sa-mi fie frică.

S-a oferit să-mi facă o analiză cu biorezonanță magnetică. Nu mai făcusem de mult și chiar eram curioasa să văd cum mai stau. Analizele au ieșit bune dar eu tot bântuită de fricile mele … văzându-mă așa pierdută Maria Bican s-a oferit să îmi facă terapie și mi-a dat cadou și un orgon care să mă protejeze. Despre orgon o să vorbim într-un alt articol …

Trebuie să vă spun că nu am simțit așa un flux de energie de mult timp. Am fost copleșita de puterea unui om care a făcut toate aceste gesturi din suflet, fără să ceara nimic în schimb. Nu am mai întâlnit așa un suflet de mult. Mi s-a umplut inima de bucurie și de mulțumire. M-am simțit răsfățată, iubită și îngrijită iar starea de bine care m-a inundat a rămas cu mine de atunci.
Am primit ajutor, sfaturi și vorbe bune. Am ascultat-o vorbind cu pacienții și cu cei care intrau în cabinet. Am experimentat vibrația înaltă și vindecătoare pe care o emană această doamnă Maria Bican.

 

Am vrut să scriu acest articol pentru ca sunt sigura ca mulți oameni au probleme și nu știu spre cine să se îndrepte.

A fost o revelație pentru mine să găsesc pe cineva așa de deschis și de dornic să ofere ajutor necondiționat.
Va invit cu tot dragul sa citiți despre doamna Maria Bican, despre ce face și să-i consultați site-urile și mai mult vă invit să mergeți să o cunoașteți.

Vă garantez o experiență plăcută și care s-ar putea să fie exact ceea ce căutați.

Sursa: laviniawellness.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.

Opinii

opinii