Acneea rozacee si ozonoterapia

acneea rozacee

În ultima vreme, interesul pentru o viață sănătoasă și pentru dobândirea unei stări de bine a crescut considerabil. Oamenii au început să se informeze din ce în ce mai mult despre ceea ce trebuie să facă și interesul pentru terapiile alternative s-a majorat și el.

Pentru a înțelege cât mai bine Ozonoterapia (ce este și cui se adresează) am ales să vă prezentăm aici cazuri concrete și tratamentele care au fost aplicate.

O sa începem cu un caz foarte special și în acelaș timp des întâlnit în rândul tinerilor. Nu o să dăm nume dar absolut toate personajele și acțiunile sunt cât se poate de reale.

Într-una din zile s-a prezentat la cabinet un tânăr de numai 20 de ani suferind de acnee rozacee și demodecidoză facială.

Pentru că toată lumea să înțeleagă despre ce vorbesc trebuie să vă spun că acneea rozacee este o boală de piele care iese în evidență prin roșeață, coșuri și rash la nivelul nasului, bărbiei și frunții. Netratată se poate agrava și poate să ducă la apariția chiar a unor noduli în zona central a feței și, de asemenea, pot apărea arsuri și complicații la nivelul ochilor.

Demodecidoza este infecția firelor mici de păr din zona feței și a genelor. Demodex folliculorum este unul dintre cei mai comuni ectoparaziți și de obicei ei sunt inofensivi. Dacă sunt prezenți în număr excesiv însă, pot produce inflamații locale.

Revenind acum la pacientul doamnei Clara Pătrugan, vă dați seama că pentru un tânăr de vârsta lui situația nu era deloc plăcută.

Timp de doi ani de zile a încercat toate tratamentele posibile care se găsesc pe piață – toate cremele și alifiile pe care le-a găsit – totul fără niciun rezultat și situația se înrăutățea. Starea psihică se deteriora și ea văzând cu ochii iar tânărului îi pierise dorința de a mai ieși din casă din cauza coșurilor imense care nu se găseau numai pe față ci și pe corp.

S-a prezentat la cabinetul doamnei doctor neîncrezător în ozonoterapie dar cu gândul de “o mai încerca și pe asta“.

A făcut o cură de 10 ședințe de autohemotarapie minora combinate cu insuflații rectale. După cele 10 ședințe afecțiunile au dispărut iar starea psihică a atins cote maxime.

Deși nu mai avea nevoie, la o lună s-a întors pentru un tratament de menținere (cum voi face și eu) cu ozon de încă 10 ședințe de autohemoterapie minoră combinate cu insuflații rectale.

După cum vedeți, ozonoterapia este cu adevărat o șansă în plus și pentru foarte mulți este șansa norocoasă care le dă viața înapoi.

O să mai prezentăm și alte cazuri spectaculoase și tratamente revoluționare dar cel mai important este să vedeți cât de benefice sunt aceste tratamente cu ozon și mai ales ca nu au efecte secundare.

Sursa: laviniawellness.ro

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.

Opinii

opinii