M-aș ierta, dar parcă totuși nu.

selflove

Ei bine, ce să vă spun? Eu sunt una dintre persoanele care nu s-au iertat niciodată pentru nimic. Dar pentru absolut nimic. Nicioată nu am fost mulțumită de mine și am considerat că nu am făcut tot ce am putut ca să fie bine. Sau dacă era bine cu siguranță se putea și mai bine.

Problema nu este că imi doram eu să iasa totul perfect. Problema este că nu îmi dădeam nicio pauză și că mă trăgeam la răspundere pentru fiecare lucru pe care-l făceam și pentru fiecare decizie pe care o luam.

Evident aceste lucruri nu rămân nepedepsite. Consecința lor este una foarte gravă. Ți-ai luat un program pe care-l rulezi nonstop și nu mai ieși din el. După o perioadă de timp te apucă revolta și frustrarea și spui: păi eu nu am noroc!! Orice fac rezultatul este același. Nu știu cum atrag numai oameni nepotriviți în viața mea.

Pe bune? Chiar nu știi cum? Ei bine, eu am aflat cum! Am făcut mereu și mereu aceleași lucruri care EVIDENT, au atras după sine aceleași rezultate. Zău că este foarte logic. Mai că m-am supărat pe mine că e atât de simplu.

Să ne înțelem din start. Nu este simplu deloc să ieși din programul acesta. Simplă este doar explicația.

Bun, acum că știm și care ne este problema cum reușim să o rezolvăm?

Primul pas este să începeți să faceți ceva ce nu ați mai făcut, ca de exemplu să vă iubiți pe voi … așa cum sunteți și să vă acceptați. Da … și momentan să rămîneți la pasul unu.

Pe ce loc sunteți voi în viața voastră? Dacă vreți să schimbați ceva cu adevărat trebuie să aveți curaj să rupeți acest program și să avansați pe locul întâi. Sunt absolut sigură că ați mai auzit aceste vorbe de un milion de ori.

Dacă alegeți să le ignorați la nesfârșit atunci măcar să nu vă mai aștetați să vi se întâmple altceva. Asta e … vă asumați că nu vreți să vă dați nicio șansă reală la ceva mai bun și gata.

Este mult mai comod așa. Să nu ieși din zona de confort și să dai vina pe destin. Mai simplu nici că se poate.

Trebuie să vă spun însă că dacă alegeți să rupeți cercul situația nu mai este la fel de roz. Doare al naibii de tare să rupi cercul și să accepți schimbarea.  Și important este să nu cedezi. Vă promit eu că vor fi momente când numai la asta o să vă gândiți și o să vă întrebați dacă merită efortul să vă chinuiți atât. Eu una zic că merită. De această dată sunt hotărâtă să-l plătesc până la capăt. De ce? Nu că sunt eu o persoană minunată și ambițioasă ( deși sunt, toți suntem) dar pentru că m-am săturat de același final al acțiunilor mele și vreau altceva.

Voi sunteți gata să faceți acest lucru sau încă nu a ajuns cuțitul la os? Da … am uitat să vă spun că dacă nu doare sufiecient de tare nu o să faceți nicio schimbare pentru că tot o să spuneți: lasă că merge și așa. Adevărul e că  nu prea merge. Sper doar să vedeți asta cât nu e prea târziu.

Aaaa și mai este ceva. Să nu vă așteptați să se rezolve totul într-o săptămână. Acordați-vă timpul de care aveți nevoie. Nu încercați să fortați lucrurile și nici să nu le grăbiți. Vor veni toate de la sine fără să fie nevoie de nimic forțat și nimic fals.

Poate nu atât de repede pe cât ați vrea voi dar vor veni exact la momentul oportun, atunci când sunteți pregătiți cu adevărat să și primiți.

Mi-ar plăcea să știu la voi cum merge ca să mai prind și eu curaj. Aștept să-mi scrieți și să-mi spuneți. Până atunci bafta nouă!

Ne citim in curând dragii mei. Între timp stați aproape de noi și nu uitați să priviți InOglinda din când în când.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, îl poţi distribui rapid prietenilor folosind unul din canalele de mai jos.

Opinii

opinii